ZONGULDAK / MERKEZ - Himmetoğlu İlkokulu

Himmetoğlu İlkokulu

Adres
HİMMETOĞLU KÖYÜ MERKEZ GERDEK MEVKİİ MERKEZ GERDEK KÜME EVLERİ NO 28 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / ZONGULDAK
Vizyon
Himmetoğlu İlkokulu olarak; Nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren Atatürkçü ve Demokratik bireyler yetiştiren yenilikçi okul olmaktır.
Misyon
Biz Himmetoğlu İlkokulu olarak; Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli
08.50 14:35
Soba
Ulaşım
Saatli köy arabası var. Köye ulaşım için merkezden sabah 07.45´te Bahçelievler Mahallesi güzergahında köye ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuzda köy içinden taşımalı öğrenciler gelmektedir. Öğrenciler için öğle yemeği verilmektedir.
Beycuma Bucağına bağlı küçük şirin bir köy.
İl merkezine 26 Km.
Tema Sıfır Atık Projesi - E-Twinning Projesi